Je openingstijden, adres en telefoonnummer bijwerken

Accountgegevens bijwerken

Verifieer je accountgegevens in Uber Eats Orders via je tablet. Volg de onderstaande stappen om de naam, het telefoonnummer en de ophaalinstructies van je restaurant bij te werken.

1. Selecteer het menupictogram linksboven in Uber Eats Orders.
  2. Selecteer Instellingen en daarna Bedrijfsgegevens.
  3. Bewerk de velden en selecteer Bijwerken.

Openingstijden bijwerken

1. Gebruik je gebruikersnaam, wachtwoord en code om in te loggen bij Uber Eats Manager.
  2. Selecteer links op het scherm het mes- en vorkpictogram (Menu).
  3. Houd de cursor boven elk menu totdat het potloodje verschijnt.
  4. Klik op het potloodje om de openingstijden naar wens te wijzigen.

Openingstijden tijdens feestdagen en vakanties bijwerken

1. Log in bij Uber Eats Manager met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer rechts op het scherm de optie 'Openingstijden tijdens feestdagen en vakanties'.
  3. Stel nieuwe openingstijden in voor de dagen die je wilt aanpassen.

*De bijgewerkte openingstijden tijdens feestdagen en vakanties gaan voor op de normale openingstijden. Dit geldt ook voor restaurants met een POS-integratie. *

Openingstijden bijwerken (restaurants met POS-integratie)

Als je restaurant een POS-integratie heeft, wordt alle informatie over de openingstijden rechtstreeks in het POS-systeem opgeslagen. Wij hebben hier geen toegang toe.

Neem voor hulp bij het bijwerken van de openingstijden contact op met de POS-klantenservice van je restaurant.