Betaaloverzichten bekijken en downloaden

Met Uber Eats Manager kun je makkelijk je huidige en eerdere betaaloverzichten bekijken en downloaden. . . . JE HUIDIGE WEEKOVERZICHT BEKIJKEN: 1. Log in op je Uber Eats Manager-account. 2. Ga naar het tabblad BETALINGEN. 3. Ga vervolgens naar het tabblad OMZET. Hier staan standaard de gegevens van je meest recente wekelijkse betaalperiode. 4. Bovenaan de pagina staat een overzicht van de betaalperiode per week en dag. . . . EEN EERDER WEEKOVERZICHT BEKIJKEN: 1. Volg de bovenstaande stappen. 2. Selecteer het datumveld BETAALPERIODE. 3. Selecteer een nieuw datumbereik voor de betaalperiode (automatisch ingesteld op week). . . . EEN BETAALOVERZICHT DOWNLOADEN: 1. Selecteer de groene knop CSV downloaden. 2. Selecteer een van de drie opties in de lijst: - Dagoverzicht: een totaaloverzicht van je verkoop, belasting en betaling voor elke weekdag. - Weekoverzicht: belangrijke betaalgegevens van elke bestelling in de week. - Betaalgegevens: een aangepast rapport met gedetailleerde financiële informatie over elke bestelling, waaronder verkoop, belasting en servicekosten. - We vragen je het gewenste datumbereik (tot 31 dagen) te kiezen en het e-mailadres in te vullen waar we het rapport heen moeten sturen. 3. Open het CSV-bestand om de overzichtsgegevens te bekijken. . . . RAPPORT BETAALGEGEVENS In dit uitgebreide rapport kun je alle financiële gegevens van je restaurant bekijken. Het bevat een specificatie van alle verkoop-, betalings- en belastinggegevens voor elke bestelling. Het CSV-bestand bevat de volgende kolommen: BESTELLING-ID: bestelling-ID uit Uber Eats Manager RESTAURANT-ID: naam van restaurant uit Uber Eats Manager DATUM BESTELLING/RESTITUTIE: lokale datum waarop de bestelling is geplaatst of lokale datum van de bestelling waarvoor een bedrag is terugbetaald TIJDSTIP BESTELLING GEACCEPTEERD: lokale tijdcode voor wanneer het restaurant de bestelling heeft geaccepteerd MAALTIJDOPTIE: geeft aan of een bestelling via de Uber-app door een bezorger is geleverd (Bezorging - door bezorger via Uber-app), door het restaurant is bezorgd (Bezorging - door restaurant), of dat de klant in het restaurant heeft gegeten (In het restaurant), of dat de klant de bestelling heeft afgehaald (Afhalen) OMZET ETEN (EXCL. BTW): totale omzet eten excl. btw BTW1 OVER OMZET ETEN: btw over totale omzet eten BTW2 OVER OMZET ETEN: btw over totale omzet eten BTW3 OVER OMZET ETEN: btw over totale omzet eten OMZET ETEN (incl. btw): totale omzet eten (incl. btw) KORTING OP ETEN (excl. btw): kortingen voor klanten op eten, toegepast op de bestelling BTW1 OVER KORTING OP ETEN: btw over omzet eten voor een specifiek tarief (laag tarief) BTW2 OVER KORTING OP ETEN: btw over omzet eten voor een specifiek tarief (middelhoog tarief) BTW3 OVER KORTING OP ETEN: btw over omzet eten voor een specifiek tarief (hoog tarief) KORTING OP ETEN (INCL. BTW): PRIJSAANPASSINGEN (EXCL. BTW): totale prijsaanpassingen gedaan in restaurant (excl. btw) BTW OVER PRIJSAANPASSINGEN: btw over prijsaanpassingen PRIJSAANPASSINGEN (incl. btw): totaal prijsaanpassingen gedaan in restaurant (incl. btw) BETALING MET EEN MAALTIJDVOUCHER: totaalbedrag betaald met een maaltijdvoucher (bijv. Edenred) BEZORGKOSTEN (excl. btw): bezorgkosten (excl. btw) BTW1 OP BEZORGKOSTEN: btw op bezorgkosten BTW2 OP BEZORGKOSTEN: btw op bezorgkosten BTW3 OP BEZORGKOSTEN: btw op bezorgkosten BEZORGKOSTEN (incl. btw): bezorgkosten (incl. btw) TOTAAL BESTELLING (incl. btw): totale omzet + bezorgkosten (incl. btw) LINK FACTUUR RESTAURANT AAN KLANT: link naar de factuur van het restaurant aan de klant .pdf BEZORGVERGOEDING (excl. btw): bezorgvergoeding (dus ritprijs van bezorger) (excl. btw) BTW OVER BEZORGVERGOEDING: btw over ritprijs van bezorger (indien van toepassing) BEZORGVERGOEDING (incl. btw): bezorgvergoeding (dus ritprijs van bezorger) (incl. btw) LINK FACTUUR BEZORGER AAN RESTAURANT: link naar de factuur van de bezorger aan het restaurant .pdf UBER FEE VÓÓR KORTING (excl. btw): Uber Fee (soms marketplace fee genoemd) voordat kortingen zijn toegepast KORTING OP UBER FEE (excl. btw): korting toegepast op de Uber Fee (vindt plaats wanneer de bezorgvergoeding hoger is dan de bezorgkosten) UBER FEE NA KORTING (excl. btw): netto Uber Fee nadat eventuele korting op de servicekosten is toegepast BTW OVER UBER FEE NA KORTING: van toepassing in landen waar we lokale btw in rekening brengen Btw over de Uber Fee UBER FEE NA KORTING (incl. btw): Uber Fee nadat eventuele korting is toegepast op de servicekosten, inclusief btw (van toepassing in Nederland) LINK FACTUUR UBER AAN RESTAURANT: link naar de factuur van Uber aan het restaurant .pdf BTW-AANPASSING: btw over bezorgkosten - btw over bezorgvergoeding WINST OP BEZORGING: als de bezorgkosten hoger zijn dan de bezorgvergoeding, is dit gelijk aan (bezorgkosten - bezorgvergoeding) OVERIGE BETALINGEN (incl. btw): alle overige betalingen UITBETALING: totale uitbetaling in verband met deze bestelling (negatief in het geval van een terugbetaling) BETAALDATUM: datum waarop Uber de betaling heeft uitgevoerd (meestal de dinsdag volgend op de voorafgaande week) BESTELSTATUS: een van de volgende opties: Voltooid (klant heeft maaltijd ontvangen), Geannuleerd (bestelling geannuleerd door klant of support), Restitutie (bestelling is terugbetaald aan klant) of Mislukt (bestelling kon niet worden voltooid)

To contact support, visit the link below.