Wat gebeurt er als er een bestelling binnenkomt?

1. Wanneer een nieuwe bestelling binnenkomt, knippert het scherm van Uber Eats Orders groen en hoor je een geluid.

• We raden je aan om het geluid aan te laten staan zodat je nieuwe bestellingen hoort binnenkomen.
    • Het getal in de cirkel op het knipperende scherm geeft het aantal nieuwe bestellingen aan.
  2. Tik op het scherm om de bestelgegevens te bekijken

.
  3. Geef de bestelling door aan de keuken:

• Je kunt de gegevens invullen in het POS-systeem of deze mondeling doorgeven aan de keuken.
    • Als je de afdrukfunctie hebt ingeschakeld, kun je de bestelling afdrukken via de knop AFDRUKKEN.
  4. Tik op BEVESTIGEN zodra de keuken aan de bestelling begint.

• De klant weet dan dat de bestelling wordt bereid.
  5. Let op de VERWACHTE OPHAALTIJD en de TOEGEWEZEN TIJD.

• VERWACHTE OPHAALTIJD = het tijdstip waarop de bezorger de bestelling komt ophalen.
    • TOEGEWEZEN TIJD = de totale tijd die nodig is om de bestelling te bereiden zodat de bezorger deze kan meenemen. Deze tijd is gebaseerd op de gemiddelde bereidingstijd voor het bestelde item in het restaurant.

OPMERKING: Pas de standaardbereidingstijd in Uber Eats Manager aan via uber.com/restaurants. Ga in Uber Eats Manager naar de bereidingstijd (aangegeven met een klok). Afhankelijk van het tijdstip, het aantal bestellingen en de grootte van de bestelling wordt de bereidingstijd dynamisch aangepast voor een hogere nauwkeurigheid.

Voor bestellingen met meerdere bezorgers

Lees onze Veelgestelde vragen over bestellingen met meerdere bezorgers voor meer informatie.

Additional Resources