Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord ben vergeten?

Als het goed is, heb je je gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen in een e-mail met de onderwerpregel 'Inloggegevens Uber Eats'.

Als je de e-mail met je gebruikersnaam en wachtwoord niet kunt vinden, kun je via het onderstaande formulier contact opnemen met ons supportteam.

🇺🇸
open
+1
Er wordt hier een automatisch bericht verzonden om te bevestigen dat jij het echt bent. Open deze en kies E-mailadres bevestigen om te worden doorverbonden met een lid van ons team. Schrijven vanuit