Veelgestelde vragen over Top Eats

WAT IS TOP EATS?
Top Eats is een programma waarmee geweldige bezorgrestaurants erkenning krijgen op Uber Eats. We gebruiken informatie uit echte bestellingen om restaurants die zich extra voor hun klanten inspannen in de spotlight te zetten. Top Eats-restaurants hebben een betere zichtbaarheid in de app, wat kan leiden tot meer klanten en een hogere omzet.

HOE KOMT EEN RESTAURANT IN AANMERKING VOOR TOP EATS?
Een restaurant komt op basis van de volgende criteria in aanmerking voor Top Eats:
- Voltooide bezorgingen: moet in de afgelopen twaalf weken ten minste honderd bestellingen hebben voltooid.
- Annuleringspercentage: moet een annuleringspercentage van minder dan 1% houden.
- Nauwkeurigheid van bestellingen: moet een score van 98% of hoger hebben voor de nauwkeurigheid van bestellingen.
- Beoordelingen van klanten: moet een beoordeling van 4,6 sterren of hoger van klanten hebben.
- Beoordelingen van bezorgers: moet een tevredenheidsscore van minimaal 90% krijgen van bezorgers.

Je kunt op de startpagina en de feedbackpagina van Restaurant Manager bijhouden in hoeverre je aan deze criteria voldoet.
OPMERKING:
- Uber Eats behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de Top Eats-aanduiding van een restaurant toe te voegen of te verwijderen.
- De selectiecriteria kunnen worden gewijzigd.
- Restaurants die alleen afhalen aanbieden of eigen bezorgers inzetten, komen op dit moment niet in aanmerking voor Top Eats.

WAT KAN IK VERWACHTEN ALS IK MEEDOE AAN HET PROGRAMMA?
- Betere vindbaarheid in de app
Restaurants die in aanmerking komen voor het Top Eats-programma krijgen een premium plek in de Uber Eats-app. Bij restaurants die in aanmerking komen wordt naast de naam van het restaurant ook een Top Eats-badge weergegeven, zodat klanten weten dat je meedoet aan het Top Eats-programma.

- Kansen voor een hogere omzet
Als je als toppartner wordt aangeduid, kan dit leiden tot meer klanten en een hogere omzet.

- Speciale erkenning
Alleen de populairste en betrouwbaarste restaurants komen in aanmerking om een Top Eats-restaurant te worden.