Waar kan ik mijn betaalinformatie bekijken en downloaden?

Je betaalinformatie kun je bekijken in het tabblad Betalingen in de Restaurant Manager. Ga hiervoor naar het linkermenu op restaurant.uber.com.

Hier zie je een overzicht van elke betaalperiode en kun je csv-bestanden downloaden met alle informatie over die betaalperiode en een specificatie per bestelling. Je kunt ook vragen of we een wekelijks overzicht opnieuw willen sturen door middel van de groene knop OPNIEUW VERZENDEN.