Business Hub

In de business hub kunt u uw zakelijke profiel beheren en een lijst zien met extra's die voor u als Uber for Business-gebruiker beschikbaar zijn. Alle extra's worden aangemaakt en beheerd door de Uber-programmabeheerder van uw bedrijf.

Na afloop heeft u toegang tot de business hub in de Uber- en Uber Eats-app maak en koppel uw zakelijke account.

De Business Hub is alleen beschikbaar via de app en is niet toegankelijk via een browser.

Toegang tot de Business Hub:

1. Open uw Uber- of Uber Eats-app en tik op Account.
  2. Selecteer Business hub.

Na selectie kunt u de extra's bekijken die beschikbaar zijn via uw organisatie en de algemene voordelen van een zakelijk profiel.

Als er geen bedrijfsspecifieke Uber-reis- of maaltijdprogramma's beschikbaar zijn in uw business hub, dan heeft uw organisatie geen actief programma waartoe u toegang heeft. Alleen organisaties met een beheerd Uber for Business-account kunnen programma's in uw Business Hub zien. Neem contact op met de Uber-programmabeheerder van uw bedrijf voor meer informatie.