Ik heb mijn telefoon in een auto laten liggen

Kun je niet inloggen op je account?

Als je je telefoonnummer niet kunt verifiëren of niet kunt inloggen op je account, volg dan de onderstaande link en kies Chat met ons.

Je wordt gevraagd om de gegevens van je account te verifiëren voordat je wordt doorverbonden met een lid van ons team. Deze gegevens zijn verplicht om de veiligheid van je account te waarborgen.

Nadat je account is gevonden en geverifieerd, word je doorgestuurd naar ons team Verloren items. Dit team kan je helpen contact te leggen met de chauffeur.

Heb je de rit via jouw account aangevraagd?

Dingen om op te letten als je met ons chat:

• Door ons toestemming te geven om je nummer te delen, begrijp je dat Uber dit telefoonnummer deelt met je chauffeur voor deze rit en dat de chauffeur rechtstreeks contact met je kan opnemen via dit telefoonnummer. Uber is niet verantwoordelijk voor het gebruik door de chauffeur van het telefoonnummer dat jij hebt gedeeld.

• We kunnen kosten in rekening brengen (het bedrag verschilt per locatie) zodra jij je telefoon weer terug hebt. Deze kosten gebruiken we om de chauffeur te betalen voor de tijd en moeite die het kost om je telefoon weer bij jou te krijgen.

Heeft iemand anders de rit aangevraagd?

Als je je telefoon in een auto bent vergeten na een rit die iemand anders had aangevraagd, moet de persoon die de rit heeft aangevraagd het verloren voorwerp in zijn of haar Uber-app melden:

1. Tik op het menupictogram om het hoofdmenu te openen.
  2. Selecteer Je ritten en vervolgens de rit waarop je je telefoon bent kwijtgeraakt.
  3. Tik op Verloren voorwerp zoeken en vervolgens op Contact opnemen met de chauffeur over een verloren voorwerp.
  4. Degene die de rit heeft aangevraagd, kan zijn of haar telefoonnummer invoeren om de chauffeur te bellen en te regelen dat jij je telefoon terugkrijgt.
  5. Als die geen contact kan krijgen met de chauffeur, ga je terug naar de pagina Verloren voorwerp zoeken en selecteer je Ik kon mijn chauffeur niet bereiken over een verloren voorwerp. Deze persoon kan dan het onderstaande formulier invullen, zodat we je kunnen helpen.

We hopen natuurlijk dat je het voorwerp snel terugkrijgt, maar Uber noch de chauffeurs zijn verantwoordelijk voor spullen die na een rit achterblijven in een auto. We staan voor je klaar, maar kunnen niet garanderen dat een chauffeur je voorwerp heeft of dit bij je kan afleveren, omdat onze chauffeurs zelfstandig ondernemer zijn.