Een screenshot maken van je telefoonnummer

We kunnen om een screenshot van je telefoonnummer vragen om te verifiëren of jij de eigenaar bent van het apparaat. Volg de toepasselijke stappen voor jouw apparaat.

iOS-apparaten

1. Open Instellingen op het apparaat.
  2. Scrol omlaag en selecteer Telefoon.
  3. Maak een screenshot van het nummer dat naast Mijn nummer staat.
  4. De afbeelding wordt op je apparaat opgeslagen in de app Foto's.

Android-apparaten

(De locatie varieert afhankelijk van je versie van het Android-besturingssysteem. Voor de meeste versies kun je de volgende stappen volgen.)

1. Open Instellingen.
  2. Scrol omlaag en selecteer Info telefoon of Info apparaat.
  3. Het telefoonnummer kan op dit scherm worden weergegeven. Als dit niet het geval is, selecteer je Telefoonidentiteit of Status en vervolgens SIM-status.
  4. Maak een screenshot van je nummer door tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volumeknop te drukken.