Een rit boeken voor iemand anders

Met Uber Bounce-ritten kun je ritten aanvragen voor vrienden en familie op een andere locatie.

Een rit aanvragen voor iemand anders:

1. Tik op Waarheen? en voer de ophaallocatie van je vriend(in) in.
  2. Tik op Ophalen bevestigen.
  3. Voer de contactgegevens van je vriend(in) in: Selecteer ze in de contactkiezer of voer hun mobiele nummer in.
  4. Selecteer je vriend(in). Zorg ervoor dat er een pijl op het pictogram staat.
  5. Tik op Passagier bevestigen en vervolgens op Volgende.

Als je de optie niet ziet om Iemand anders te selecteren, probeer dan dit:

1. Tik op Waarheen?
  2. Tik op het dropdown-pictogram naast je naam.
  3. Ga verder met de rest van de bovenstaande stappen.

Zodra de rit is geaccepteerd, ontvangt de passagier sms'jes van Uber met gedetailleerde instructies over de rit.

Lees dit artikel voor meer informatie over ritten die voor iemand anders worden geboekt.