De betaalmethode wijzigen voor een voltooide rit

Als je een rit minder dan dertig dagen geleden hebt gemaakt (of voor zakelijke ritten: minder dan zestig dagen geleden), kun je de betaalmethode voor de rit wijzigen. Volg de onderstaande stappen.

OPMERKING: Je kunt de betaalmethode niet wijzigen voor ritten die aan een zakelijk profiel zijn gekoppeld als die niet aan het rittenbeleid van je bedrijf voldoen.

1. Open de Uber-app en tik op het menupictogram.
2. Selecteer Jouw ritten en kies vervolgens de rit die je wilt updaten.
3. Tik op Ik had een ander probleem en vervolgens op De betaalmethode voor een rit wijzigen.
4. Volg de aanwijzingen om de betaalmethode te wijzigen.

Je kunt de betaalmethode ook tijdens een rit wijzigen:

1. Ga naar de Uber-app en tik onderaan het scherm op het witte venster.
2. Tik naast de prijs en betaalmethode op Wijzigen.
3. Selecteer de juiste betaalmethode.

OPMERKING: Je kunt niet overschakelen naar of van Apple Pay, Google Pay, Paytm, ZaakPay, American Express-spaarpunten of contant geld (als je in een stad bent die contant geld accepteert als betaaloptie).

Wil je een betaalmethode toevoegen of updaten? Tik op de onderstaande link.
Lukt het niet om de betaalmethode te wijzigen? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact op om je hierbij te helpen.
Meld je aan om hulp te krijgen