De betaalmethode voor een gemaakte rit wijzigen

Je kunt de betaalmethode voor ritten die minder dan dertig dagen oud zijn (60 dagen voor zakelijke ritten) wijzigen.

Je kunt de betaalmethode niet wijzigen voor ritten op een zakelijk profiel die niet aan het rittenbeleid van je bedrijf voldoen.

Bovendien is de optie om de betaalmethode voor een familierit bij te werken momenteel niet beschikbaar. Je moet de geselecteerde betaalmethode voor alle ritten in je familieprofiel wijzigen, of volwassen familieleden in je familieprofiel kunnen de betaalmethode voor de rit zelf wijzigen.

De betaalmethode wijzigen na een rit:

1. Open de Uber-app en ga naar Account
  2. Tik op Helpen kies de rit die je wilt bijwerken
  3. Selecteer Hulp bij ritten en vervolgens De betaalmethode voor een gemaakte rit wijzigen
  4. Volg de aanwijzingen om de betaalmethode te wijzigen

Wil je de betaalmethode of het profiel wijzigen?

De betaalmethode wijzigen tijdens een rit:

1. Ga naar de app en selecteer onderaan het scherm het witte venster
  2. Selecteer Wijzigen naast de ritprijs en betaalmethode
  3. Selecteer de juiste betaalmethode

Je kunt niet overschakelen naar of van Apple Pay, Google Pay, Paytm, American Express-spaarpunten of contant geld (als je in een stad bent waar je met contact geld kunt betalen).

Lukt het niet om je betaalmethode te wijzigen?

Vul het onderstaande formulier in, zodat we je kunnen helpen.