Ik ontvang geen e-mail, sms'jes of pushmeldingen

Bekijk de onderstaande instructies voor het beheren van e-mails, sms'jes of pushberichten van Uber. Onderaan de pagina staat uitgelegd hoe je de instellingen voor sms'jes en pushmeldingen bijwerkt.

Je kunt je niet afmelden voor transactieberichten, zoals betalingsbewijzen voor een rit en reacties van de klantenservice.

Problemen met het ontvangen van sms-berichten

Als je sms'jes niet altijd goed ontvangt, controleer dan het volgende:

• Heb je goed mobiel bereik?
  • Heb je het juiste telefoonnummer in de Uber-app ingevoerd?
  • Ben je aangemeld voor sms'jes van Uber? Volg de stappen in Meldingsvoorkeuren beheren om sms'jes in te schakelen.

Heb je alles gecontroleerd, maar blijft het ontvangen van sms'jes of aanmelden voor Uber-meldingen een probleem? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.

We vragen je om wat extra informatie om je identiteit te bevestigen. Zo kunnen we je account goed beveiligen.

Uber kan deze informatie en andere elementen van deze interactie bewaren in overeenstemming met onze Privacymelding en Gebruiksvoorwaarden.

• 🇺🇸
    open
    +1
    Er wordt hier een automatisch bericht verzonden om te bevestigen dat jij het echt bent. Open deze en kies E-mailadres bevestigen om te worden doorverbonden met een lid van ons team. Schrijven vanuit