De passagiers-app downloaden (iOS)

Je kunt de passagiers-app van Uber downloaden en installeren op apparaten met iOS 8 en hoger. Open de App Store op je mobiele apparaat en volg de onderstaande stappen.

1. Tik onderaan in de menubalk op Zoeken en typ Uber in de zoekbalk.
  2. Selecteer Uber in de zoekresultaten.
  3. Tik naast Uber op Downloaden. Mogelijk moet je je Apple ID of wachtwoord invoeren.
  4. Wanneer de download is voltooid, verandert Downloaden in Openen. Tik op Openen om de app te openen.
  5. In de Uber-app tik je op Inloggen als je al een account hebt, of op Registreren om een account aan te maken.