De passagiers-app downloaden

Downloadstappen voor Android

Je kunt de passagiers-app van Uber downloaden en installeren op Android-apparaten met besturingssysteem 8.0 of hoger en iOS-apparaten met iOS 15.0 of hoger. Ga naar Google Play en volg deze stappen:

1. Tik op het pictogram van Google Play.
  2. Tik in de zoekbalk, typ Uber en tik op Zoeken.
  3. Tik op het Uber-pictogram en vervolgens op INSTALLEREN.
  4. Nadat de app is geïnstalleerd, tik je op OPENEN.
  5. Tik in de Uber-app op INLOGGEN als je een account hebt of tik op REGISTREREN om er een aan te maken.

WINDOWS

Vanaf juni 2018 wordt de Uber-app niet meer ondersteund op Windows-apparaten. Gebruikers van Windows kunnen een rit aanvragen via m.uber.com.