Mijn zakelijke profiel verwijderen

Om je zakelijke profiel uit de Uber-app te verwijderen:

1. Tik op Account.
  2. Selecteer Betaling of Wallet en scrol omlaag naar Ritprofielen.
  3. Tik op Zakelijk om het zakelijke profiel te openen.
  4. Tik op het prullenbakpictogram en dan op Verwijderen.

Alleen de systeembeheerder van je bedrijf kan een Uber for Business-account verwijderen via business.uber.com.

Nadat je een zakelijk profiel hebt verwijdert, kun je geen ritten meer via dat profiel maken en geen ritoverzichten meer ontvangen.

Vul het onderstaande formulier in als je je zakelijke profiel niet kunt verwijderen. We nemen dan contact met je op.