Door het menu navigeren met VoiceOver

Als je met VoiceOver door het menu in de app wilt navigeren, open je de app en dubbeltik je linksboven in het scherm om het menu te openen. Van boven naar beneden worden de volgende opties weergegeven:

Je ritten: dit gedeelte bevat eerdere ritten, maar ook aankomende, geplande ritten. Gebruik drie vingers om door de ritgeschiedenis te swipen. Selecteer een rit voor hulp, om feedback te geven of om het betalingsbewijs te bekijken.

Betaling: in dit gedeelte kun je een betaalmethode toevoegen of bijwerken.

Help – doorzoek artikelen voor antwoorden op vragen. In dit gedeelte kun je ook feedback geven over toegankelijkheidsfuncties.

Gratis ritten: nodig anderen uit om de app te gebruiken via je persoonlijke uitnodigingscode.

Instellingen: werk je contactgegevens bij, stel favoriete locaties in (zoals thuis of werk) of voeg contactpersonen toe zodat je vóór of tijdens een rit snel je locatie kunt delen.

CONTACT MET SUPPORT

Als je vragen of feedback over toegankelijkheid hebt, kun je contact met ons opnemen door in het Help-gedeelte van het menu op Toegankelijkheid te tikken. Andere problemen met ritten kun je melden door de specifieke rit te selecteren in Jouw ritten. Op het volgende scherm kun je uit diverse opties kiezen om een probleem te melden.