Door het menu navigeren met VoiceOver

Als je met VoiceOver door het menu in de Uber-app wilt navigeren, open je de app en dubbeltik je linksboven in het scherm om het menu te openen. Van boven naar onder worden de volgende opties weergegeven:

Je ritten: dit gedeelte bevat eerdere ritten, maar ook aankomende, geplande ritten. Gebruik drie vingers om door de ritgeschiedenis te swipen. Selecteer een rit als je hier hulp bij nodig hebt, feedback wilt geven of het betalingsbewijs wilt bekijken.

Betaling: in dit gedeelte kun je een betaalmethode toevoegen of bijwerken.

Help: zoek in artikelen naar antwoorden op vragen over Uber. In dit gedeelte kun je ook feedback geven over toegankelijkheidsfuncties.

Gratis ritten: nodig anderen uit voor Uber via de persoonlijke uitnodigingscode die in dit gedeelte is opgeslagen.

Instellingen: werk je contactgegevens bij, stel favoriete locaties in (zoals thuis of werk) of voeg contactpersonen toe zodat je vóór of tijdens een rit snel je locatie kunt delen.

CONTACT OPNEMEN MET SUPPORT

Als je vragen of feedback over toegankelijkheid hebt, kun je contact met ons opnemen door in het gedeelte Help van het menu op Toegankelijkheid te tikken. Andere problemen met ritten kun je melden door de specifieke rit te selecteren in het gedeelte 'Jouw ritten' van het menu. Op het volgende scherm kun je uit diverse opties kiezen om een probleem te melden.