Een auto-optie voor je rit selecteren

We lanceren momenteel een vernieuwde passagiers-app in steden rond de hele wereld. Hier kun je lezen hoe je een voertuigoptie kunt selecteren in zowel de oude als de nieuwe passagiers-app.

Als de app een wit vak “Waarheen?” laat zien:

Tik op het bestemmingsvak om je bestemming in te voeren. Nadat je de bestemming hebt ingesteld, verschijnt aan de onderkant een ritmenu met de verschillende voertuigopties die beschikbaar zijn in jouw stad.

Swipe naar links en rechts om de verschillende voertuigcategorieën en meer details te bekijken.

Schuif naar rechts om meer opties te bekijken en veeg omhoog om meer details te zien over de rit en de ritprijzen.

Economy biedt de voordeligste voertuigopties.

Premium bevat luxere opties.

Tijdens het bladeren door de voertuigopties krijg je bij elke optie een ritprijsopgave te zien, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoeveel een rit naar je bestemming gaat kosten. Tik op de gewenste voertuigoptie om deze te selecteren. Tik vervolgens op de zwarte knop BESTEL onderaan het scherm wanneer je klaar bent om te vertrekken.

Als je aan de onderkant van het scherm een schuif ziet waarmee je een voertuigoptie kunt selecteren:

Selecteer de gewenste voertuigoptie met de schuif onderaan het scherm. Tik op een van de voertuigopties voor een ritprijsopgave.

Nadat je de gewenste optie en ophaallocatie hebt geselecteerd, tik je op OPHAALLOCATIE INSTELLEN om naar het scherm te gaan voor het bevestigen van je ritaanvraag.

Via de onderstaande link kun je meer informatie vinden over voertuigopties en ritprijzen in steden verspreid over de hele wereld.