Een auto-optie voor je rit selecteren

Je kunt alle beschikbare auto-opties in je regio bekijken voordat je de rit bevestigt.

Als je eenmaal een rit hebt aangevraagd, kun je niet meer van auto wisselen. Als je dit wel wil, moet je de rit annuleren en opnieuw aanvragen.

Selecteer een voertuig-optie voor je rit:

1. Open de app en voer je bestemming in het veld 'Waarheen?' in.
  2. Swipe omhoog om alle beschikbare auto-opties bij jou in de buurt te bekijken. Selecteer een optie voor je rit.
  3. Tik op 'Bevestigen'.
  4. Volg de resterende stappen in de app om je ritaanvraag te voltooien.

Afhankelijk van je locatie zie je bij de auto-opties misschien ook:

• De ritprijs
  • De geschatte aankomsttijd
  • Een bericht dat het druk is en dat ritprijzen dus hoger zijn dan normaal

De badge Snelste wordt toegepast op de ritoptie met de laagste geschatte aankomsttijd in vergelijking met andere beschikbare opties. Deze badge is bedoeld om je te helpen het product te identificeren dat je sneller op je bestemming kan brengen.

De badge Snelste is gebaseerd op geschatte tijden. Factoren zoals verkeersdrukte, wegomstandigheden of onverwachte gebeurtenissen kunnen van invloed zijn op de reistijd en de echte aankomsttijd.