Een betalingsbewijs voor een rit ontvangen

Wanneer een rit eindigt, sturen we automatisch een kwitantie naar het e-mailadres in je Uber-account. Als je geen kwitanties ontvangt, controleer dan de map met spam of ongewenste mail van dit e-mailadres. Je kunt je e-mailadres controleren door Instellingen te selecteren in het app-menu. Tik op je e-mailadres om het bij te werken.

In je Uber-account staat de ritgeschiedenis van elke rit die je hebt gemaakt. Als je deze geschiedenis wilt bekijken:
1. Selecteer Je ritten in het app-menu.
2. Selecteer een rit die je eerder hebt gemaakt.
3. Je kunt de route van de rit, de ophaallocatie en de bestemming bekijken.
4 Tik op Kwitantie voor een volledige uitsplitsing van je ritprijs.

Log in bij riders.uber.com om een kwitantie voor ritten met een economy-voertuig opnieuw te versturen. Selecteer 'Mijn ritten' in het menu. Selecteer de rit en klik op de knop 'Opnieuw versturen'.