Een kopie van je persoonsgegevens opvragen

Bij Uber stellen we je vertrouwen op prijs. Er verschillende mogelijkheden voor jou om te bekijken welke gegevens we verzamelen en hoe we die gebruiken, want het is voor ons belangrijk dat je daarin inzicht hebt. Voor toegang tot deze gegevens moet je inloggen met je account via tweestapsverificatie voor extra beveiliging.

Je gegevens bekijken

Je kunt een online overzicht van je accountgegevens bekijken, zoals het aantal gemaakte ritten en bestellingen via Uber Eats.

Je gegevens downloaden

Met deze optie kun je een downloadbestand met je gegevens aanvragen. We sturen je een e-mail of sms'je zodra we je aanvraag hebben ontvangen en opnieuw wanneer het bestand kan worden gedownload.