Een rit aanvragen met TalkBack

Zo vraag je een rit aan via TalkBack:

1. Tik één keer en dubbeltik op het vak Waarheen?. Voer een bestemming in of selecteer een voorgestelde bestemming in de lijst.
  2. De ophaallocatie wordt automatisch ingesteld op je gps-locatie. Tik op de ophaallocatie en dubbeltik hierop als je de locatie wilt bewerken.
  3. Swipe met twee vingers om door de beschikbare auto-opties in je regio te bladeren. Tik één keer en dubbeltik dan op een optie om deze te selecteren voor de rit.
  4. Tik één keer en dubbeltik vervolgens onderaan het scherm op de knop OPHAALLOCATIE BEVESTIGEN om de rit aan te vragen.
  5. Je ontvangt een melding als de chauffeur er is. Het bericht wordt hardop voorgelezen.
  6. Tik één keer en dubbeltik vervolgens op de balk onderin het scherm voor de volgende opties:
  • Contact opnemen met de chauffeur: tik één keer en dubbeltik vervolgens op het ronde telefoonpictogram om je chauffeur te bellen of iemand gratis te bellen.
  • De rit annuleren: tik één keer en dubbeltik vervolgens op de knop Annuleren. Tik daarna één keer en dubbeltik dan ter bevestiging op de knop Ja, annuleren.
  • Je status delen: tik één keer en dubbeltik vervolgens op de knop Status delen. Selecteer daarna mensen in de lijst met contactpersonen. Uber stuurt deze contactpersonen een sms met een link zodat ze je rit kunnen volgen.
  • De ritprijs delen: tik één keer, dubbeltik dan op de knop Ritprijs delen en selecteer een contactpersoon.