Een rit aanvragen met VoiceOver

Vraag als volgt een rit aan via VoiceOver:

1. Tik één keer en dubbeltik dan op Waarheen? Voer een bestemming in of selecteer een voorgestelde bestemming in de lijst.

2. De ophaallocatie wordt automatisch ingesteld op je gps-locatie. Tik op de ophaallocatie en dubbeltik dan hierop als je de locatie wilt bewerken.

3. Swipe met drie vingers om door de beschikbare auto-opties in je regio te bladeren. Tik één keer en dubbeltik dan op een optie om deze te selecteren voor de rit.

4. Tik één keer en dubbeltik daarna onderaan het scherm op OPHALEN BEVESTIGEN om de rit aan te vragen.

5. Je ontvangt een melding als de chauffeur er is. Het bericht wordt hardop voorgelezen.

6. Tik één keer en dubbeltik dan op de balk onder in het scherm voor toegang tot de volgende opties:

- Contact opnemen met de chauffeur - Tik één keer en dubbeltik dan op het ronde telefoonpictogram om het telefoonnummer van de chauffeur te kiezen of iemand gratis te bellen.

- De rit annuleren - Tik één keer en dubbeltik dan op de knop Annuleren. Tik daarna één keer en dubbeltik dan ter bevestiging op Ja, annuleren.

- Je status delen - Tik één keer en dubbeltik dan op Status delen. Selecteer daarna mensen in de lijst met contactpersonen. Uber stuurt deze contactpersonen een sms met een link zodat ze je rit kunnen volgen.

- De ritprijs delen - Tik één keer, dubbeltik dan op Ritprijs delen en selecteer een contactpersoon.