Een rit aanvragen

Een rit aanvragen in de Uber-app:

1. Open de Uber-app en voer in het veld Waarheen? je bestemming in

2. Swipe omhoog om alle beschikbare auto-opties in je regio te bekijken. Tik op een optie om deze te selecteren voor je rit, en daarna op Kies Uber X (de knop is je autoselectie).

3. Mogelijk wordt je gevraagd om je ophaallocatie te bevestigen. Als dit geval is, kun je de speld op de kaart verplaatsen of kiezen uit een lijst van locaties. Tik op Ophalen bevestigen om je aanvraag door te sturen naar in aanmerking komende chauffeurs in de regio.

4. Als je niet wordt gevraagd om je aanvraag te bevestigen, tik dan op Uber X bevestigen (de knop is je autoselectie) om je aanvraag door te sturen naar in aanmerking komende chauffeurs in de regio.

5. Als de aanvraag door een partner wordt geaccepteerd, zie je zijn of haar locatie en de geschatte aankomsttijd op de kaart.

Uber stuurt je een melding als de chauffeur in de buurt is van je ophaallocatie.
. . .

In sommige steden kun je een rit met meerdere tussenstops aanvragen. Raadpleeg dit artikel voor instructies:
Je kunt ook je favoriete locaties opslaan om sneller ritten aan te vragen: