Een ritprofiel selecteren

Passagiers kunnen reizen beheren via ritprofielen. Je ontvangt een persoonlijk profiel wanneer je een account aanmaakt, maar je kunt meerdere zakelijke profielen in je account aanmaken en hiervan lid worden. Elk profiel bevat een standaardmailadres en -betaalmethode. Deze worden beheerd door jou of de beheerder van het account.

Wanneer je een rit maakt met een profiel, wordt de ritprijs automatisch in rekening gebracht via de standaardbetaalmethode van dat profiel. Het betalingsbewijs van de rit wordt naar het standaardmailadres van het profiel gestuurd.

SELECTEER ALS VOLGT EEN PROFIEL VOOR EEN RIT:

1. Open de Uber-app en vul in het veld Waarheen? de bestemming in.
2. Tik op de betaalmethode boven de knop [Voertuigtype] bevestigen.
3. Selecteer het ritprofiel dat je wilt gebruiken.