Selecteer een ritprofiel

Passagiers kunnen reizen beheren via ritprofielen. U ontvangt een persoonlijk profiel wanneer u een account aanmaakt, maar u kunt meerdere zakelijke profielen binnen uw account aanmaken en lid worden van zakelijke profielen. Elk profiel bevat een standaardmailadres en -betaalmethode. Deze worden beheerd door jou of de beheerder van het account.

Wanneer u een rit maakt met een profiel, wordt de ritprijs automatisch in rekening gebracht via de standaardbetaalmethode van dat profiel. Het betalingsbewijs van de rit wordt naar het standaardmailadres van het profiel gestuurd.

U kunt als volgt een profiel selecteren voor een rit:

1. Open de Uber-app en vul in het veld "Waarheen?" de bestemming in.
  2. Tik op de betaalmethode boven de knop "Autotype bevestigen".
  3. Selecteer het ritprofiel dat u wilt gebruiken.