Een schatting van de ritprijs opvragen

Klik op de onderstaande link om een schatting van de ritprijs te ontvangen voor iedere stad waar Uber beschikbaar is.

In je app wordt ook een schatting van de ritprijs getoond:
1. Vul je bestemming in in het veld 'Waarheen?'.
2. Tik onder in je scherm op een voertuigoptie (bijv. UberX, BLACK) om een schatting van de ritprijs te zien.

Indien er dynamische tarieven van kracht zijn op de door jou gekozen ophaallocatie, dan is de geschatte ritprijs inclusief het dynamische tarief zodat je een beeld hebt van wat de uiteindelijke totale kosten ongeveer zullen zijn.

Houd er rekening mee dat verkeersdrukte, het weer, de vraag naar ritten en andere factoren er toe kunnen leiden dat de geschatte ritprijs afwijkt van de definitieve ritprijs.

OPMERKING OVER RITPRIJZEN:

• Als een rit in aanmerking komt voor een actieve promotie op je account, wordt de korting weergegeven in de ritprijs.
  • Factoren zoals verkeersdrukte en slecht weer waardoor de rit langer duurt, kunnen van invloed zijn op het bedrag dat eindelijk in rekening wordt gebracht.