Het fooibedrag aanpassen

Als u de chauffeur een fooi heeft gegeven tijdens de rit, kunt u het bedrag aanpassen totdat de rit eindigt. Daarna kunt u alleen de fooi toevoegen die u in eerste instantie hebt gegeven. U kunt tot negentig dagen na de rit (afhankelijk van uw locatie) een fooi voor een chauffeur toevoegen. U kunt het fooibedrag niet aanpassen.

Het fooibedrag aanpassen (tijdens de rit):

1. Open de Uber-app.
  2. Tik op het witte scherm om de ritgegevens uit te vouwen.
  3. Selecteer "Bijwerken" naast de beoordeling.
  4. Selecteer of voer het gewenste fooibedrag in en tik op "Opslaan.”

Zo voegt u een fooi toe (tot negentig dagen na de rit):

1. Open de Uber-app.
  2. Tik op het menu en dan op "Uwe ritten.”
  3. Selecteer de rit waarvoor u het fooibedrag wilt verhogen.
  4. Tik op "Aan fooi toevoegen.”
  5. Voer het extra fooibedrag in en tik op "Fooi instellen.”

Lees dit artikel voor meer informatie over het geven van een fooi aan een chauffeur.