Het voertuig had minder zitplaatsen dan ik had aangevraagd

In veel steden biedt Uber diverse voertuigopties. Tijdens het aanvragen van een rit in de app kun je met de schuifbalk onder in je scherm kiezen welk type rit je wilt - van voordelige tot grotere voertuigen. Als je meer ruimte of meer zitplaatsen nodig hebt, let dan goed op dat je een geschikte voertuigoptie selecteert voor je rit.

Heel soms kan het voorkomen dat een chauffeur arriveert in een voertuig dat kleiner is of een beperktere uitrusting heeft dan verwacht. Als je een aanvraag hebt gedaan voor UberVAN en een voertuig arriveert dat plaats biedt aan niet meer dan vier passagiers, is dat voertuig niet geschikt voor een UberVAN-rit.

Dit kan het gevolg zijn van een classificatiefout. Als het voertuig van je chauffeur niet voldoet aan je verwachtingen, kun je ons dat hier laten weten.
Meld je aan om hulp te krijgen