Hoe kan ik een kopie van mijn betalingsbewijs krijgen?

Als een rit is afgelopen, sturen we automatisch een betalingsbewijs naar het emailadres dat gekoppeld is aan je Uber account. Als je geen betalingsbewijzen ontvangt, controleer dan de spam map of de map met ongewenste berichten. Wil je weten welk emailadres gekoppeld is aan je Uber account? Ga dan in het app menu voor 'Instellingen'. Tik op je emailadres om deze te wijzigen.

In je Uber account vind je een overzicht van alle ritten die je hebt genomen. Deze bekijk je als volgt:
1. Selecteer 'Jouw ritten' in het app menu.
2. Selecteer een rit.
3. Je kunt de gereden route, ophaallocatie en eindbestemming bekijken.
4. Voor een overzicht van de ritprijs, tik je op 'Factuur'.

Om een betalingsbewijs opnieuw te laten versturen, log je in op riders.uber.com en kies je 'Mijn ritten' in het menu. Kies een rit en klik op de 'Opnieuw versturen' knop.