Hoe krijg ik een kopie van het betalingsbewijs van deze rit?

Wanneer een rit eindigt, sturen we automatisch een betalingsbewijs naar het e-mailadres in je account. Kijk in de map Ongewenste e-mail van dit e-mailadres als je geen betalingsbewijzen ontvangt. Je kunt je e-mailadres controleren door Instellingen in het app-menu te selecteren. Tik op het e-mailadres om het bij te werken.

Je kunt als volgt alle ritten in je account bekijken:

1. Selecteer Mijn ritten in het app-menu.
  2. Selecteer een rit die je hebt gemaakt.
  3. Je kunt de route van de rit, de ophaallocatie en de bestemming bekijken.
  4. Tik op Betalingsbewijs voor een volledige specificatie van de ritprijs.

Als je een e-mail met betalingsbewijs voor ritten met een economy-auto opnieuw wilt versturen:

1. Log in op riders.uber.com/trips.
  2. Selecteer Mijn ritten in het menu.
  3. Selecteer de rit en klik op Opnieuw versturen.