Hoe maak ik een Uber-account aan?

Voor het aanmaken van een Uber-account heb je een geldig e-mailadres en telefoonnummer nodig. Ook moet je een wachtwoord instellen en akkoord gaan met onze Algemene voorwaarden en Privacymelding.

1. Vul je voor- en achternaam, telefoonnummer en voorkeurstaal in.
  2. Nadat je dit deel van de aanmelding hebt voltooid, sturen we je een sms om je telefoonnummer te verifiëren.
  3. Daarna voer je je betaalgegevens in. Als je het nummer van je creditcard of bankpas toevoegt, wordt de ritprijs na elke rit automatisch afgeschreven.
  4. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld, sturen we een e-mail om de accountregistratie te bevestigen.