Hoe maak ik een Uber-account aan?

Voor het aanmaken van een Uber-account heb je een geldig e-mailadres en telefoonnummer nodig. Daarnaast moet je een wachtwoord instellen en akkoord gaan met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Vul je voor- en achternaam, telefoonnummer en voorkeurstaal in. Nadat je dit deel van het aanmeldingsproces hebt voltooid, sturen we je een sms om je telefoonnummer te verifiëren.

Vervolgens voer je je betaalgegevens in. Als je het nummer van je creditcard of bankpas toevoegt, wordt de ritprijs na elke rit automatisch afgeschreven. Let op: wij accepteren geen prepaidkaarten.

Nadat je deze gegevens hebt verstrekt, sturen we een e-mail ter bevestiging van het registreren van je account. Zodra je dit hebt bevestigd, kun je de app gebruiken om een rit aan te vragen.