Hoe maak ik een Uber-account aan?

Voor het maken van een Uber-account heb je een geldig e-mailadres en telefoonnummer nodig. Daarnaast moet je een wachtwoord instellen en akkoord gaan met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Voer je voor- en achternaam, telefoonnummer en voorkeurstaal in. Nadat je dit deel van het aanmeldingsproces hebt voltooid, sturen we je een sms om je telefoonnummer te verifiëren.

Voer vervolgens je betalingsinformatie in. Als je het nummer van je creditcard of bankpas toevoegd, wordt de ritprijs na afloop van elke rit automatisch voldaan. Let op: het is niet mogelijk met prepaidkaarten te betalen.

Nadat je deze gegevens hebt verstrekt, sturen we een e-mail ter bevestiging van het registreren van je account. Zodra je hebt bevestigd, kun je je app gebruiken om een rit aan te vragen.