Hoe werkt de verwachte aankomsttijd?

Voor het begin van de rit wordt een verwachte aankomsttijd van je chauffeur op de ophaallocatie vermeld in de app.

Nadat de rit is gestart, wordt in de app de verwachte aankomsttijd op je bestemming vermeld.

Houd er rekening mee dat verwachte aankomsttijden schattingen zijn en niet worden gegarandeerd. Diverse externe factoren, zoals verkeersdrukte en wegwerkzaamheden, kunnen gevolgen hebben voor de reistijd.

Voordat je een rit aanvraagt, wordt in de app een tijd weergegeven op de zwarte balk OPHAALLOCATIE INSTELLEN. Dit is een schatting van de tijd die chauffeurs in de buurt nodig zullen hebben om naar je ophaallocatie te komen.

Met behulp van de schuif aan de onderkant van het scherm kun je de verwachte aankomsttijd bekijken voor elke voertuigoptie die beschikbaar is in de stad.

Nadat de rit is gestart, wordt de verwachte aankomsttijd op je bestemming voortdurend bijgewerkt.