Hoe wijzig ik de beoordeling van een chauffeur?

Je kunt het aantal sterren dat je aan een chauffeur hebt gegeven, wijzigen vanuit het betalingsbewijs dat je na de rit per e-mail hebt ontvangen.

Selecteer Beoordelen of fooi geven in de e-mail. Je wordt dan doorgestuurd naar je account op uber.com. Hier kun je je beoordeling van de chauffeur bijwerken. Als een rit is geannuleerd, zie je geen optie om de chauffeur te beoordelen.

De e-mail met het betalingsbewijs opnieuw verzenden: 1. Open de app en selecteer Jouw ritten. 2. Selecteer de rit en tik op Factuur. 3. Scrol omlaag en tik op E-mail opnieuw verzenden.

Als je een chauffeur één ster geeft, proberen we je in de toekomst niet te matchen met deze chauffeur.

Beoordelingen zijn bedoeld ter ondersteuning van zowel passagiers als chauffeurs. Door de tijd te nemen om een nauwkeurige beoordeling te geven en je feedback te delen, help je ons de kwaliteit van de ritten te garanderen voor iedereen op het Uber-platform.