Hoe zeg ik mijn Uber One-lidmaatschap op?

Je kunt jouw lidmaatschap tot 24 uur voor het einde van je huidige betaalperiode beëindigen in de app. Dit betekent dat de knop om te annuleren dus niet meer zichtbaar is in de laatste 24 uur van je lidmaatschap.

Je lidmaatschap in de Uber-app opzeggen:

1. Ga naar ‘Account’
  2. Tik op ‘Uber One’
  3. Scrol en tik op ‘Lidmaatschap beheren’
  4. Selecteer ‘Lidmaatschap beëindigen’, ‘Doorgaan’ en selecteer vervolgens ‘Lidmaatschap beëindigen’ om je lidmaatschap op te zeggen.

Als je problemen ondervindt met het opzeggen van je Uber One-lidmaatschap, kun je hieronder contact met ons opnemen: