Hoe beschermt Uber mijn account?

Bescherming tegen fraude en ongeautoriseerde inlogpogingen

Onze beveiligingsteams bouwen en onderhouden meerdere detectiesystemen om accounts te controleren op verdachte activiteiten, zoals onbevoegde inlogpogingen of financiële fraude. Je Uber-account is bijvoorbeeld gekoppeld aan zowel je telefoonnummer als je mobiele apparaat, om ervoor te zorgen dat alleen jij toegang hebt tot je account. Laat het ons weten als je vermoedt dat je account is gehackt of als je onverwachte activiteit ziet met dit formulier.

Wachtwoorden beschermen

Je Uber wachtwoord is op onze servers beveiligd met sterke versleutelingsmethoden. Dit maakt je wachtwoord onleesbaar of onbruikbaar voor iedereen die het probeert te stelen.