Ik heb een vraag over de Uber Cash die ik heb ingewisseld

Het Visa-kaartprogramma van Uber verandert. De inschrijving is gesloten. Voor vragen over de wijziging van je Uber-creditcard kun je je berichten van Barclays bekijken of contact opnemen met Barclays via 866-823-7543 of via het beveiligde berichtencentrum op BarclaysUS.com. Zorg ervoor dat je het Uber Cash-saldo uiterlijk de dag voorafgaand aan de conversie overmaakt naar je Uber-wallet. Je ingewisselde Uber Cash verloopt niet en kan worden gebruikt nadat het programma is beëindigd.

Tik linksboven in de Uber-app op het menupictogram en vervolgens op Betaling om het Uber Cash-saldo te bekijken dat je hebt ingewisseld. Alle inwisselingen zijn definitief. Punten kunnen niet worden geretourneerd, terugbetaald, geruild of gecrediteerd, tenzij anders aangegeven.

Neem hieronder contact met ons op als je nog andere vragen hebt over het Uber Cash-saldo dat je hebt ingewisseld.