Ik denk dat mijn account gehackt is

Als je denkt dat iemand anders je account gebruikt of dat er verdachte activiteiten plaatsvinden op je account, is je account misschien gehackt.

Verdachte activiteiten zijn bijvoorbeeld:
- Ritaanvragen in je account die je niet hebt aangemaakt
- Voltooide ritten in je account die je niet hebt aangevraagd of gemaakt
- Telefoongesprekken of sms'jes van Uber-partners over ophalen, terwijl je geen rit hebt aangevraagd
- Betalingsbewijzen voor ritten in je account die je niet herkent
- Wijzigingen in je account die je niet hebt gemaakt
- Wijzigingen in je betaalprofiel die je niet hebt gemaakt
- Het wachtwoord of e-mailadres dat is gekoppeld aan je account, is bijgewerkt zonder dat jij hier iets van weet

Lukt het niet om in te loggen op je account? Stel je wachtwoord dan opnieuw in.

Dat doe je als volgt:
1. Selecteer Help in het app-menu.
2. Tik op Ik kan niet inloggen of een rit aanvragen > Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
3. Volg de aanwijzingen om een nieuw, uniek wachtwoord in te stellen.
Geef hieronder meer informatie als je niet kunt inloggen.
NOTE: We are currently seeing a high number of requests come through this form. Please only submit the form once since sending a second request will increase the time it takes to resolve your issue.

We understand this is a sensitive matter, and we want to resolve your issue as soon as possible.
E-mailadres waarop ons supportteam contact met je kan opnemen
Er wordt hier een automatisch bericht verzonden om te bevestigen dat jij het echt bent. Open deze en kies E-mailadres bevestigen om te worden doorverbonden met een lid van ons team.