Ik denk dat mijn account gehackt is

Als je denkt dat iemand anders je Uber-account gebruikt of er verdachte activiteiten plaatsvinden op je account, is je account mogelijk gehackt.

Verdachte activiteiten zijn o.a.:
- Ritaanvragen van je account die jij niet hebt verstuurd
- Voltooide ritten in je account die je niet hebt aangevraagd of gemaakt
- Chauffeurs die je bellen of een sms sturen over het ophalen terwijl je geen rit hebt aangevraagd
- Kwitanties voor ritten in je account waar je niets van weet
- Accountwijzigingen die je niet hebt doorgevoerd
- Het wachtwoord of e–mailadres dat bij je account hoort is gewijzigd zonder dat je hier iets van weet

Als je kunt inloggen bij je account, stel dan je wachtwoord opnieuw in.

Zo doe je dat:
1. Selecteer Help in het app-menu
2. Tik op Ik kan niet inloggen of ritten aanvragen > Ik ben mijn wachtwoord vergeten
3. Volg de instructies om een nieuw, uniek wachtwoord aan te maken
Geef hieronder meer informatie als je niet kunt inloggen.
Inschrijven vanuit Verenigde Staten