Je gegevens downloaden

Bij Uber stellen we je vertrouwen op prijs en doen we ons best om jouw informatie te beschermen. Daarom maken we het je makkelijk om de informatie die je deelt en verzamelt wanneer je Uber gebruikt, te bekijken en hierover keuzes te maken.

In verband met de bescherming van je informatie moet je inloggen in je account om gegevens aan te vragen.
Zodra we je aanvraag ontvangen, sturen we je een bevestiging. We stellen een downloadbestand met je gegevens samen, en je ontvangt een e-mail of sms-bericht zodra het gereed is.

OPMERKING: Je gegevens worden niet verwijderd uit de systemen van Uber wanneer ze worden gedownload. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over het verwijderen van je account.
Op de pagina met een overzicht van onze privacyregels kun je meer te weten komen over de gegevens die we verzamelen en hoe ze gebruikt worden.