Je locatie delen

Passagiers kunnen hun exacte locatie delen met chauffeurs door 'Live locatie delen' in te schakelen.

Met deze functie kunnen chauffeurs je vinden terwijl je onderweg bent naar de ophaallocatie.

HOE HET WERKT
Wanneer de chauffeur op de ophaallocatie aankomt, ziet hij een extra pictogram op de kaart. Dit pictogram geeft aan waar je bent. Zodra de rit is begonnen, kan de chauffeur je locatie niet meer zien.

LOCATIE DELEN IN- OF UITSCHAKELEN
Je kunt deze functie in- of uitschakelen met de knop onderaan het scherm met de kaart. Dit kan ook via de Instellingen van de app. Zo doe je dat:
1. Tik op het menupictogram
2. Selecteer 'Instellingen'
3. Swipe naar beneden en selecteer 'Privacyinstellingen'
4. Tik op 'Locatie'
5. Selecteer 'Live locatie delen'