Je ophaallocatie wijzigen

Wanneer je een rit aanvraagt, gebruikt de app gps om de beste ophaallocatie in de buurt te vinden.

Als je een andere ophaallocatie wilt instellen:

1. Klik op het ophaallocatie-label op de kaart.
  2. Voer een nieuw adres of gebouw in.
  3. Kies uit een van de locaties die door de app wordt voorgesteld.

Je kunt je ophaallocatie ook wijzigen nadat je een rit hebt aangevraagd. Dat doe je zo:

1. Tik op Bewerken naast je ophaallocatie.
  2. Voer een nieuw adres in of sleep de speld naar een locatie op de kaart binnen de grijze cirkel.
  3. Tik op de knop Bevestigen om je verzoek te voltooien.

Je kunt je ophaallocatie maar één keer aanpassen en je kunt de locatie alleen verplaatsen binnen de cirkel die op je scherm wordt weergegeven.

Je kunt je ophaallocatie niet wijzigen bij Uber Pool.