Je ophaallocatie instellen

Wanneer je een rit aanvraagt, gebruikt de app gps om de beste ophaallocatie in de buurt te zoeken.

Als je een andere ophaallocatie wilt gebruiken:
1. Tik op het ophaallocatie-label op de kaart
2. Voer een nieuw adres of gebouw in
3. Kies uit de locaties die de app voorstelt

Je kunt de ophaallocatie ook wijzigen nadat je een rit hebt aangevraagd. Dat doe je zo:
1. Tik naast de ophaallocatie op Bewerken
2. Typ een nieuw adres of sleep de speld naar een willekeurige locatie binnen de grijze cirkel
3. Tik op de knop Bevestigen om de aanvraag te voltooien

Je kunt de ophaallocatie slechts één keer aanpassen. De nieuwe ophaallocatie moet binnen de cirkel op het scherm liggen.

Let op: je kunt de ophaallocatie niet wijzigen als je een uberPOOL-rit hebt aangevraagd.