Veelgestelde vragen over Uber Cash

Wat is Uber Cash?

Uber Cash is een betaalmiddel voor ritten en Uber Eats-bestellingen.

Hoe ontvang ik Uber Cash?

Je kunt Uber Cash rechtstreeks in de Uber-app kopen.

Uber Cash-saldo kan ook uit andere bronnen komen, zoals:

• Het saldo van cadeaubonnen
  • Tegoed van Uber Support
  • Promotietegoed van Uber
  • AmEx Premium-voordelen

Hoe gebruik ik Uber Cash?

1. Plaats een bestelling in de Uber Eats-app.
  2. Selecteer 'Winkelwagen bekijken' of 'Afrekenen'.
  3. Tik op je huidige betaalmethode, boven de knop 'Bestelling plaatsen'.
  4. Ga naar 'Betaalopties' en selecteer 'Uber Cash'.
  5. Ga terug naar het bestelscherm en controleer of je Uber Cash als betaalmethode hebt geselecteerd.
  6. Controleer je bestelling en tik op 'Bestelling plaatsen'.

Kost een bestelling meer als je met Uber Cash betaalt?

Nee, er is geen verschil in prijs tussen bestellingen met Uber Cash of andere betaalmethoden.

Geldt Uber Cash ook voor familieprofielen?

Nee.

Zijn Uber Cash-aankopen restitueerbaar?

Uber Cash-aankopen kunnen worden terugbetaald als je resterende saldo ten minste $ 5 is. Zie het Helpcentrum-artikel voor meer informatie

If you’re facing issues and need assistance with Uber Cash, please connect with us below and we’ll be happy to take a look.

For more information, please visit https://www.uber.com/us/en/ride/how-it-works/uber-cash/