Machtigingen voor Uber-app

Nadat je de Uber-app hebt gedownload en geopend, krijg je een melding op je mobiele apparaat wanneer de app om bepaalde machtigingen vraagt.

Als je bijvoorbeeld een foto wilt uploaden naar je account, vraagt de Uber-app om toegang tot je camera en fotobibliotheek.

De gebruikerservaring is optimaal als je deze toegang verleent aan de Uber-app. Meer informatie over app-machtigingen kun je bekijken via de onderstaande links.