Algemene informatie over Megabus

Is mijn kaartje persoonsgebonden?

Wil je weten of je kaartje door iemand anders kan worden gebruikt? Helaas is dit niet mogelijk met Megabus-reserveringen. Op elk kaartje staat de naam van de passagier en deze persoon moet reizen met een legitimatiebewijs.

Welke reisklassen zijn beschikbaar?

Er is maar één standaardklasse beschikbaar bij Megabus. Alle stoelen zijn uitgerust met oplaadpunten en wifi.

Moet ik een stoel reserveren?

Op je Megabus-kaartje staat geen vaste zitplaats. Wanneer je opstapt kun je gewoon in een beschikbare stoel gaan zitten.

Moet ik mijn kaartje afdrukken?

Megabus-kaartjes kunnen via een mobiel apparaat worden gebruikt en hoeven niet te worden afgedrukt, tenzij anders vermeld in je bevestigingsmail. Je kunt je kaartje ook downloaden via de Omio-app.

Als je je kaartje wilt printen, kun je dit natuurlijk doen voordat je naar de bushalte gaat, zodat je met een papieren kaartje reist.

Toegankelijkheid en extra hulp

Als je extra hulp nodig hebt, raadt Megabus je aan om ten minste 36 uur voordat je vertrekt contact met ze op te nemen, zodat de noodzakelijke voorbereidingen getroffen kunnen worden.

Leeftijd van reizigers

Kaartjes kosten hetzelfde, ongeacht leeftijd.

Kortingskaarten

Kortingskaarten van Megabus worden momenteel helaas niet ondersteund door Omio.