Een profiel voor zakelijke ritten aanmaken

Met profielen voor zakelijke ritten kun je ritten via je bedrijfscreditcard betalen en betalingsbewijzen op je zakelijke e-mailadres ontvangen. Je kunt deelnemen aan het zakelijke account van je bedrijf of zelf een profiel voor zakelijke ritten aanmaken.

Een profiel voor zakelijke ritten aanmaken:

1. Open de Uber-app en ga naar Account.
  2. Selecteer Wallet en scrol omlaag naar Ritprofielen.
  3. Kies Aan de slag met Uber for Business of kies Nog een zakelijk profiel toevoegen.
  4. Volg de aanwijzingen om je zakelijke profiel aan te maken.
  5. Optioneel: selecteer de onkostenprovider van je bedrijf om betalingsbewijzen automatisch door te sturen (je ontvangt een e-mail om deze koppeling te bevestigen). Lees Een profiel voor persoonlijke of zakelijke ritten bewerken als je op een later moment een onkostenprovider wilt toevoegen.

Als je met je bedrijfscreditcard wilt betalen, moet je voor of tijdens de ritje profiel voor zakelijke ritten selecteren.

Wil je je aansluiten bij het zakelijke account van je bedrijf? Klik dan op de link hieronder voor instructies.