Mijn chauffeur was onbeleefd of onprofessioneel

Chauffeurs die via Uber rijden gaan ermee akkoord een professionele service te bieden. Daar horen beleefdheid en respect ook bij. Had je een andere ervaring? Vertel ons dan op deze pagina wat er is gebeurd.

Je helpt ons de veiligheid en kwaliteit van ritten te verbeteren als je je chauffeur beoordeelt. Heb je dit nog niet gedaan? Selecteer dan de rit onder Ritten in de Uber-app om dat alsnog te doen.

Als je denkt dat je onterecht annuleringskosten hebt betaald, meld dit dan via deze link.

If your driver refused your destination, let us know what happened below.

If you believe you were incorrectly charged a cancellation fee, go back in your trip history and select the trip in question. Under the trip, select Review my cancellation fee and we’ll look into it.

Als je chauffeur discriminerende opmerkingen jegens u heeft gemaakt, gebruik dan de onderstaande link om dit te melden als een veiligheidsprobleem. We nemen meldingen van discriminatie zeer serieus.

Als de chauffeur gevaarlijk heeft gereden, kun je dit melden via de onderstaande link:

Als je je onveilig voelde door het gedrag van de chauffeur, kun je dit melden via de onderstaande link:

Als de chauffeur ongepaste opmerkingen over je hulpdier heeft gemaakt, kun je dit melden via de onderstaande link:

Heb je vragen over ons terugbetalingsbeleid? Ga naar deze pagina voor meer informatie.

Als je chauffeur op welke manier dan ook onbeleefd was, maar geen van de opties hierboven van toepassing is, vul dan de datum hieronder in, zodat we de melding in behandeling kunnen nemen.