Mijn telefoonnummer of e-mailadres is al in gebruik

Heb jij al een account bij Uber en krijg jij de notificatie “e-mailadres in gebruik” bij het aanmelden, bekijk dan onderstaande stappen.

Je ontvangt deze notificatie als je probeert in te loggen met een nummer dat niet bij ons bekend is en een e-mailadres waar wel een Uber-account aan gekoppeld is.

Het kan dat jij recentelijk van telefoon nummer bent veranderd en dat jouw oude nummer nog gekoppeld is aan jouw Uber-account. Volg onderstaande stappen om dit te wijzigen.

Gebruik jouw oude nummer om in te loggen op je account via de app. Je zult een verificatiecode ontvangen op dit oude nummer om in te loggen. Zodra je bent ingelogd kan je eenvoudig zelf jouw nummer wijzigen
1. Open het app-menu en tik op Instellingen.
2. Tik op de balk met je naam, telefoonnummer en e-mailadres.
3. Tik op de gegevens die je wilt wijzigen, en vul de bijgewerkte gegevens in.
4. Je wordt gevraagd om een verificatiecode of huidig wachtwoord in te vullen. Hiermee bevestig je de wijziging.

Geen mogelijkheid om sms te ontvangen op dit oude nummer en heb je eerder 2 factor authenticatie ingesteld? Probeer dan onderstaande stappen :

Gebruik jouw oude nummer om in te loggen. Als je wordt gevraagd om verificatiecode, selecteer “Het lukt niet”. Gebruik dan een van de back up codes die jij eerder hebt ontvangen om in te loggen. Eenmaal ingelogd, kan je deze stappen volgen om jouw telefoonnummer te wijzigen.
1. Open het app-menu en tik op Instellingen.
2. Tik op de balk met je naam, telefoonnummer en e-mailadres.
3. Tik op de gegevens die je wilt wijzigen, en vul de bijgewerkte gegevens in.
4. Je wordt gevraagd om een verificatiecode of huidig wachtwoord in te vullen. Hiermee bevestig je de wijziging.

Als je je niet kunt aanmelden voor een nieuw account omdat je telefoonnummer al geregistreerd is, vul dan het onderstaande formulier in.

Mogelijk heb je je al geregistreerd voor een Uber-account. Wij raden gebruikers aan slechts één Uber-account te gebruiken voor zowel ritten als Uber Eats.

Er wordt hier een automatisch bericht verzonden om te bevestigen dat jij het echt bent. Open deze en kies E-mailadres bevestigen om te worden doorverbonden met een lid van ons team. Schrijven vanuit