Mijn Uber-account verwijderen

Je kunt je account verwijderen via de Uber-app of de website.

Let op: Als je een Uber Eats- of Chauffeursaccount hebt met dezelfde accountgegevens, wordt deze ook verwijderd zodra je aanvraag is voltooid.

Voordat je je account kunt verwijderen, vraagt Uber je om je identiteit te verifiëren met een tijdelijke verificatiecode. Het kan zijn dat je hiervoor een telefoonnummer moet toevoegen aan je account. Kun je geen telefoonnummer toevoegen in je accountinstellingen? Neem dan via de onderstaande link contact met ons op:

Je account verwijderen uit de app

1. Ga naar Account en vervolgens naar Instellingen
  2. Selecteer Privacy en vervolgens Privacycentrum
  3. Scrol omlaag en tik op Account verwijderen
  4. Volg de resterende stappen in de app om het proces te voltooien

Je account verwijderen via de website

Open de onderstaande link en log in. Je wordt door de stappen geleid om je account te verwijderen.

Nadat je een van de bovenstaande stappen hebt voltooid, wordt je account onmiddellijk offline gehaald en wordt het na 30 dagen permanent verwijderd. Ongebruikte tegoeden, promoties of beloningen worden verwijderd. Als je in deze periode weer inlogt op je account, wordt je account hersteld.

In overeenstemming met onze Privacymelding kunnen we sommige van je gegevens bewaren als dit wettelijk verplicht is, of voor legitieme zakelijke doeleinden voor zover dit wettelijk is toegestaan.

Heb je problemen met het verwijderen van je account? Neem dan via de onderstaande link contact met ons op: