Opgeslagen locaties toevoegen (iOS)

Je kunt locaties in de app toevoegen waar je vaak naartoe moet, zoals werk of thuis.

Je slaat je thuis- of werkadres als volgt op:

1. Open de app en klik op Account.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Thuis toevoegen of Werk toevoegen.
  4. Voer het adres in.

De adressen worden weergegeven in je lijst met Favorieten in de Accountinstellingen in de app.

Je werk- of thuisadres verwijderen uit je favorieten:

1. Open de app en klik op Account.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik en veeg naar links op de locatie die je wilt verwijderen.

Bestemmingen toevoegen en verwijderen aan opgeslagen locaties

Wanneer je een rit naar een bestemming hebt gemaakt, zie je de kaart Deze bestemming opslaan in de app-feed.

Opgeslagen locatie toevoegen:

1. Klik op Toevoegen aan opgeslagen locaties.
  2. Typ de naam of bijnaam van de plaats (zoals huis van Jan of dierenwinkel).
  3. Klik op Locatie opslaan.

De optie om een bestemming toe te voegen aan Opgeslagen locaties, wordt pas beschikbaar als je een rit naar die bestemming hebt gemaakt.

Een opgeslagen locatie verwijderen:

1. Open de app en klik op Account.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Meer opgeslagen locaties.
  4. Klik op de locatie die je wilt verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen.