Betalen met Apple Pay

Als je Apple Pay instelt op je iOS-apparaat en een creditcard of contant saldo toevoegt, kun je voor ritten betalen met Apple Pay.

Controleren of Apple Pay is toegevoegd aan je Uber-account:

1. Open het menu in de Uber-app en tik op Wallet.
  2. Onder Betaalmethodes staat het Apple Pay-logo.

Als je het Apple Pay-logo niet ziet, controleer dan of je Apple Pay Cash hebt ingesteld of een geldige creditcard of bankpas hebt toegevoegd aan je Apple Pay-account.

Betaal als volgt een rit met Apple Pay:

1. Vul onder Waarheen? het adres van de bestemming in.
  2. Selecteer de auto-optie en tik op de geselecteerde standaardbetaalmethode.
  3. Kies de betaalmethode die je wilt gebruiken en tik vervolgens op X.
  4. Tik op bevestigen en volg de instructies op het scherm om je aanvraag te voltooien.