Betalen met Venmo

Passagiers en klanten met Venmo op hun apparaat kunnen Venmo nu gebruiken om ritten via Uber en bestellingen via Uber Eats te betalen. Als je Venmo nog niet hebt, meld je dan aan.

Venmo als betaalmethode toevoegen in de Uber-app:

1. Open de Uber-app en selecteer Wallet in het menu.
  2. Tik op Betaalmethode toevoegen.
  3. Tik op Venmo.
  4. Log in bij je Venmo-account en tik op Autoriseren.

Venmo als betaalmethode toevoegen in de Uber Eats-app:

1. Tik rechtsonder op het profielpictogram en kies Wallet.
  2. Tik op Betaalmethode toevoegen.
  3. Tik op Venmo.
  4. Log in bij je Venmo-account en tik op Autoriseren.

Let op: Volg de bovenstaande instructies om Venmo te verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen.

Venmo is alleen beschikbaar voor Uber en Uber Eats in de VS. Als je in de VS bent en geen optie ziet om Venmo als betaalmethode toe te voegen, controleer dan of je de nieuwste versie van de app gebruikt.

De kosten van een rit of maaltijd delen in de Venmo-app:

1. Gebruik Venmo als betaalmethode om voor je maaltijd te betalen.
  2. Selecteer in de betaalfeed van de Venmo-app de optie om de kosten te delen met vrienden en familie.
  3. Beschrijf vervolgens met tekst of emoji's waar de betaling voor dient.

Aangepaste emoji's van Uber en Uber Eats gebruiken in de Venmo-app:

Als je emoji's van Uber wilt gebruiken bij het delen van de kosten van een rit of maaltijd, tik je op de knop voor emoji's in het berichtenscherm of typ je 'Uber' of 'Uber Eats' in je betaalnota. Als je de emoji's van Uber s niet ziet, controleer dan of je de nieuwste versie van de Venmo-app gebruikt.