Betalen met PayPal

Voer de volgende stappen uit om PayPal als betaalwijze aan je account toe te voegen via de app:

1. Ga naar het menu en tik op 'Betalingen'.
2. Tik op 'Voeg betaalwijze toe'.
3. Tik op 'PayPal'.
5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van je PayPal-account in.

Je ontvangt een sms-bericht met een beveiligingscode. Voer deze code in om PayPal als betaalwijze te bevestigen en log in.

Als PayPal niet wordt vermeld als een van de betaalopties, kan het zijn dat de regionale instelling of landcode van je toestel is ingesteld op een land waar PayPal niet kan worden gebruikt als betaaloptie voor Uber.

Als je problemen ondervindt tijdens het toevoegen van PayPal aan je Uber-account, kun je ons dat hier laten weten. We helpen je dan verder.